Un problema en el manteniment de la piscina pública de Morella, ha sigut el motiu que ha originat que el got de la instal·lació estigués a primera hora del matí de hui quasi completament buit.

Des de l’Ajuntament informen que els treballs per a tornar a omplir la instal·lació s’allargaran durant tota la jornada i per a això es requerirà la presència de cubes. En qualsevol cas, les mateixes fonts preveuen que la piscina pugui obrir-se de nou al públic aquest dissabte.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.