El concert d’Els Pets d’aquesta nit a Ascó, es especial. Serà un concert solidari en favor dels ‘Petits valents de la Ribera d’Ebre’, una campanya en benefici del tractament i la investigació del càncer infantil, de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona.

Després de cinc anys el grup de rock català tornen als escenaris amb tota la força de la mà d’un nou treball discogràfic: ‘Som’.

La seva dilatada trajectòria ha estat el preludi del seu trànsit cap a un pop cada vegada més refinat i menys festiu, en aquesta nova gira, presentaran un directe que reflectirà un treball acurat, lluminós, juganer i artesanal, un directe exclusiu amb un nombre més reduït d’actuacions al que tenien acostumats als seus seguidors.

El concert té un preu simbòlic de 3 euros i es podran adquirir una hora abans a les taquilles. Els Pets tenen previst donar inici a l’actuació a partir de les 23.30 hores dintre les festes municipals de la població riberenca, en un escenari ubicat a la carretera Camposines.

Joan Reig, bateria del grup de Constantí, així ho anunciava a les xarxes socials: