Després de la victòria del Club Patí l’Aldea al passat World Roller Games, celebrats a Barcelona, les integrants no paren de rebre elogis i acudir a cites de reconeixement. Esta vegada ha sigut el torn de dos integrants ampostines, que han acudit a un acte en el seu honor a l’ajuntament de la capital del Montsià.

Hem seguit al Grup Xou petit del Club Patí l’Aldea per l’ascens amb la seua actuació vampírica al Campionat d’Espanya, al Campionat de Catalunya i al campionat d’Europa. Precisament, el bronze al Campionat Europeu de Patinatge Artístic, per al Club Patí l’Aldea és una espina clavada. Tot i els canvis que rebrà el Grup Xou Petit, el bronze no va ser suficient per a les ampostines i volen tornar per aconseguir l’or. El pròxim mundial, que se celebrarà a Paraguay, és una altra nova meta que es posen les artistes. A més, l’equip espera poder rebre més patrocinis per poder mantenir el nivell i participar al màxim de campionats possibles, sense importar la destinació.

Amb la temporada ja acabada, els ajuntament reben les campiones per fer un gran homenatge. Després de la rebuda del Club patí l’Aldea per part del seu Ajuntament, Amposta ha fet el mateix amb les seues dos patinadores que formen part del grup: Zaida Ardit i Lara Serrano. L’alcalde i el regidor d’esports s’han mostrat orgullosos de la representació ampostina arreu del món.

El consistori ha regalat un detall a les dos patinadores: una polsera decorada amb elements típics d’Amposta, per portar el municipi dins el cor, però també a fora.

👤 Redactor a L’Ebre Notícies, l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.