La xiqueta de 4 anys que va caure en una piscina d’un hotel de Salou evoluciona «molt favorablement». La nena està ingressada a la planta de pediatria i la seva evolució és molt positiva, segons fonts de l’hospital Joan XXIII de Tarragona.

Els fets van succeir ahir dimarts cap a les 11.10h, quan es va donar l’avís que una xiqueta de 4 anys havia caigut dins la piscina de l’Hotel Vila Daurada. Els socorristes van traure a la xiqueta inconscient de l’aigua i el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) la va traslladar a l’Hospital en estat greu.

https://ebredigital.cat/2019/08/06/preocupacio-a-salou-per-una-menor-que-ha-estat-trasllada-en-estat-greu-a-lhospital/

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.