Avui dimecres 7 d’agost, el diputat d’ERC, Gabriel Rufián, ha piulat un Tuit on tractava de “Troll”, a l’activista ebrenc i un dels “influencers” i més seguidors arrosseguen pel Twitter, Rai López. La reacció de l’aldeà no ha tardat en arribar. Indignat pel tractament del diputat més mediàtic d’ERC, de seguida la repiulada recordant-li l’amistat que tenien dins ANC.

El cert, que a repiulada de Rai sobre el tuit de Gabriel Rufián ha encès les xarxes. I les reaccions dels seguidors de cadascun no ha tardat a sortir. La majoria recolzant a l’activista ebrenc i tractant al diputat d’ERC de falta de consideració. Igualment han sortit comentaris demanant tranquil·litat.

Més tard, davant les crítiques rebudes i el suport que ha tingut Rai López, el diputat d’ERC, tornada a atacar a Rai López amb un altre Tuit, Aquest cop més irònic i amenaçador a la vegada. Gabriel Rufián, aproximadament a les 16.30 hores tractava a Rai López de “William Wallace” adjuntant un foto de Rajoy i Puigdemont. Aquest tuit ha encès més la flama i a hores d’ara encara continua.

Pel que sembla, aquest enfrontament entre Gabriel Rufián i Rai López s’inicia amb una resposta de Rai a un Tuit del diputat republicà sobre aquells que tractaven de traïdors a Joan Tardà.

El fet és que l’enfrontament a la xarxa està servida entre altres coses pel nombrós nombre de seguidors que tenen tots dos. Cal recordar que Rai López va saltar a la palestra mediàtica quan va anar a veure a Puigdemont a caminant el passat mes de març.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.