Deltebre va acollir la sexta regata de la Lliga Catalana de Llagut amb més de 500 remers i remeres en una vintena d’embarcacions. En un final de lliga molt disputat, la prova d’este diumenge va ser determinant i els del Xino Xano van arrabassar la tercera plaça al Cambrils.

L’equip sènior masculí del Xino Xano ha aconseguit pujar al podi de la Lliga catalana de Llagut com a tercer classificat després de guanyar diumenge la última regata que es va disputar a Deltebre. En un final de lliga molt disputat, la prova d’este diumenge va ser determinant i els del Xino Xano van arrebassar la tercera plaça al Cambrils. L’equip masculí del Xino Xano va dominar tota la jornada ja que va obtindre el millor temps en la crono classificatòria i van quedar primers a la final A.

La de Deltebre va ser la última regata de la lliga que ha guanyat els Xon’s Empuriabrava amb 114 punts; el subcampionat de lliga ha estat per al Club Nàutic Flix amb 112 punts i en tercer lloc el Xino Xano de Deltebre amb 107 punts. L’equip veterà femení ha finalitzat la lliga en vuitè lloc.

La pròxima cita serà el cap de setmana del 30 d’agost i l’1 de setembre amb el Campionat de Catalunya de Llagut que es disputarà a Sant Jaume d’Enveja.

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.