Després d’un inici de campanya estival, el mes de juny, que augurava bones dades, Peníscola arrenca el primer dels mesos de la temporada alta amb una ocupació mitjana del 93%, tal com ha informat l’àrea de Turisme de l’Ajuntament de la ciutat, dada que confirma el President de l’Agrupació d’Empresaris Turístics, Agretur, Francisco Ribera, situant la xifra d’ocupació mitjana per sobre del 90%.

Segons la patronal turística, la segona quinzena ha llançat millors dades que els primers dies del mes, fent pujar la mitjana a ocupacions molt altes fins a penjar el cartell de complet en multitud d’establiments.

Les previsions per a el mes vinent fan augurar la continuïtat d’aquesta tendència, tal com ha comunicat Ribera, apuntant a ocupacions per a agost al voltant del 95% als hotels de la ciutat.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.