La constància combinada a Canal Terres de l’Ebre i Ribera Produccions i el pas per Ràdio Móra la Nova o Ràdio Delta li ha valgut al jove comunicador de 21 anys, Roger Font, el reconeixement per part de l’Ajuntament i la Comissió de Festes de ser el pregoner de la Festa Major de Móra la Nova. A més a més, és el corresponsal del Connecticat de la Xarxa de Televisions locals a tots Catalunya, per Canal Terres de l’Ebre.

Des dels 12 anys que està involucrat al món de la comunicació i, com destaca la regidora de Festes, Míriam Vinaixa “el Roger és un jove emprenedor i, a més, sempre que li demanes s’arromanga les mànigues per colaborar amb lo que li demanis. És mereixedor d’aquest reconeixement perquè porta molts anys picant pedra“.

El pregó tindrà lloc al C/ Major, davant l’ajuntament, el proper divendres 2 d’agost a les 19h i podrà veure’s la setmana següent a Canal TE.