El Parc Natural del Delta de l’Ebre publica este divendres un número especial del Soldó que ha arribat al número 50. L’informatiu del Parc Natural es publica dos cops a l’any i té com a objectiu difondre la tasca de conservació i gestió duta a terme pel Parc, així com les activitats que s’hi realitzen i es publica encartat dins del setmanari l’EBRE. En motiu del número 50, el Soldó ha pràcticament duplicat el número de pàgines, arribant a les 40, i amb una portada a doble pàgina que recull una imatge aèria del Delta del fotògraf Mariano Cebolla.

Pel que fa a continguts, el Soldó aporta informació sobre la recuperació de la capadella com a au nidificant al Delta, després de 40 anys, dades sobre el cens de la colònia reproductora de flamencs de la Punta de la Banya que enguany ha arribat a les 2.985 parelles, i el Soldó també porta documentació exten