El jove futbolista de Paüls Pol Prats Moragrega, que enguany ha debutat al futbol professional amb el Gimnàstic de Tarragona, serà el responsable de fer el pregó de la Festa Major el pròxim dimarts 13 d’agost. L’acte començarà a les vuit del vespre i tot seguit tindrà lloc la proclamació de les pubilles, hereus, pubilletes i hereus infantils a la plaça Major.

Pol Prats va debutar amb el Nàstic a la segona divisió, al camp del Còrdova, fent un gol i una assistència. Va jugar els últims partits de lliga com a titular. “El Pol és una persona jove, que amb molt de treball i esforç ha aconseguit fites molt importants, per tant, es mereix ser el pregoner de les nostres festes. És una manera de reconèixer-li tot allò que està aconseguint, però sobretot perquè continuï treballant amb la mateixa direcció”, ha manifestat l’alcalde de Paüls, Enric Adell.