La Policia Nacional ha detingut a la localitat riberenca de Tivissa a un fugitiu búlgar sobre qui pesava una ordre europea de detenció i entrega, expedida per les autoritats judicials del seu país, emesa en data 3 de juny d’enguany.

El detingut, que estava acusat a Bulgària de cometre un delicte de robatori amb força quan era menor d’edat, havia estat condemnat a la pena de tres anys de privació de llibertat, segons sentència del Jutjat Regional de Ruse, de l’any 2014, que es trobava en vigor.

Des de l’any 2014, data en la qual es va cometre el robatori, el fugitiu ara detingut havia fugit del seu país, ocultant-se en Tivissa, fins que ha pogut ser localitzat i detingut per funcionaris adscrits a la Brigada Provincial de Policia Judicial (Udico) de la Comissaria de Tarragona.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.