Laia Ballesté s’ha compromés amb l’Alavés Gloriosas, on coincidirà amb l’altra jugadora ebrenca, Emma Martín, qui ja va “emigrar” la temporada passada al conjunt vitorià. La defensa de les “Gloriosas” procedeix del València CF B, club en el qual ha militat les dues últimes temporades i que competia en el grup VII de la Segona Divisió Femenina, resultant campiona en la passada campanya.

La defensora catalana ha arribat a un acord perquè la futbolista vesteixi la camiseta blanc-i-blava la pròxima temporada.

Laia destaca per una gran polivalència sobre el terreny de joc. Defensora central, on a més pot ocupar qualsevol demarcació en la línia defensiva. És una jugadora que destaca per ser contundent en el tall i per la sortida de pilota des del darrera, joc aeri li permet ser un perill a l’àrea rival i, a més, amb una gran execució a pilota aturada.

La jugadora de l’Ampolla va arribar fa dos anys al Valencià procedent de la Joventut Almassora i des del primer moment va ser una de les jugadores claus en la línia defensiva del filial “ché”.
En aquestes dues temporades ha aconseguit guanyar les dues primeres edicions de la Copa Federació, a més d’haver aconseguit el campionat del Grup 7 de la Segona Divisió i a continuació, l’ascens a Segona Divisió Pro.
En aquesta darrera temporada la defensora ha rendit a un nivell excepcional en tot moment i ha sigut una de les responsables de què el conjunt valencianista fos el menys golejat de la categoria. En atac, també ha realitzat una aportació, anotant tres dianes.