El Departament de Territori inspeccionarà durant els pròxims deu dies el dipòsit de residus industrials no perillosos que es construeix al terme de Riba-roja d’Ebre per poder decidir sobre la revisió de la llicència ambiental que el podria fer inviable. Així ho ha anunciat el Delegat del Govern a les Terres de l’Ebre Xavier Pallarés.

No obstant això l’alcalde de Ribaroja, Antoni Suàrez no s’ha mostrat gens preocupat per aquesta inspecció, donat que considera que hi ha molt bons tècnics al Departament i que avaluaran els treballs de manera força objectiva. Suàrez ha manifestat que l’Ajuntament va concedir la llicència però que és lògic que el Departament de Territori i Sostenibilitat vetlli pel compliment de totes les normatives.

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, també va revelar que inspectors de la Generalitat van revisar este dimarts les obres al camí d’accés a l’abocador. A partir del resultat d’estes dos accions, va dir que es prendrà la decisió final al respecte tenint en consideració que el dimecres vinent caduca formalment la vigència de la llicència.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.