Fonts dels Mossos d’Esquadra confirmen que un conductor de 41 anys i veí de La Sénia (Montsià) ha sofert aquesta matinada de dissabte un accident de trànsit en la N-340, a l’altura del quilòmetre 1.076 en sentit sud, dins del terme d’Amposta.

Magrat la espectacularitat dels fets, quedant encastat el cotxe dalt d’un arbre, no es van haver mals majors i el conductor va poder sortir pel seu propi peu del Renault Megane que conduïa. Fa aproximadament un mes que ja va tenir lloc un altre accident en aquest punt de la via. Els Mossos li van realitzar la prova d’alcoholèmia i ha donat 0,59 mil·ligrams d’alcohol per litre d’aire aspirat (mg/l).

Al lloc de l’accident van acudir dues dotacions de Bombers, una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques i efectius dels Mossos d’Esquadra de trànsit. L’home ha estat traslladat per a una observació més exhaustiva a l’hospital comarcal d’Amposta.

El conductor està citat davant el jutge per un presumpte delicte de seguretat del trànsit per conduir sota els efectes de l’alcohol.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.