A falta de menys de dos dies er a que el COPATE faci el segon tractament contra el mosquit al Delta de l’Ebre, ens arriben imatges d’un pagès del Delta mostrant les seves cames plenes de mosquits. El cert, que aquests darrers dies amb els petits aiguats que han hagut conjuntament amb la calor sofocant era d’esperar que més tard o més prompte els mosquits surtissin a la llum i la població del Delta patís les seves conseqüències.

Tot i que aquest any no ha estat un any molt problemàtic en quan a la plaga de mosquits al Delta de l’Ebre, tot indica que aquest cap de setmana fins al dilluns quan el COPATE faci el segon tractament anual serà problemàtic, sobretot, a la matinada i al vespre.

Des d’Ebredigital recomanem que durant aquestes franges horàries del dia aneu protegits per tal d’evitar les consequències molestes d’aquests insectes.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.