La ciutat de Vinaròs va donar el dimecres a la tarda, a l’església Santa Magdalena, el seu últim adéu al veí més longeu de les últimes dècades, José Higinio Adell Puig, qui el mes de gener passat va complir 107 anys.

Adell era natural de Morella, on va néixer un 11 de gener de 1912. Entre les curiositats de la seva vida, el mort tenia vincles familiars amb l’actual president de la Generalitat valenciana, Ximo Puig, en ser el seu oncle segon. Va ser un dels socis fundadors de dos de les entitats més reconegudes de Vinaròs, el número 6 de Caixa Vinaròs i el 5 de la Cooperativa Agrícola El Salvador.

Ell era l’únic home en superar la xifra dels 100 anys de la població vinarossenca.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.