Fonts de la Policia Nacional han donat a conèixer que el passat dilluns dia 8, van trobar el cos sense vida d’una dona de mitjana edat surant al Riu Ebre. La troballa es va fer a l’altura del pou de Sant Llàtzer, situat entre la primera i la segona arcades del Pont de Pedra a Saragossa.

Segons han informat els propis agents del cos nacional, es desconeix la identitat, i es tractaria d’una persona del tot desconeguda si bé les seves característiques no coincideixen amb les de cap persona denunciada la seva desaparició.

L’Institut de Medicina Legal està practicant-li els treballs de l’autòpsia, per saber-ne més dades i identificar de qui es pot tractar.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.