Anit es va clausurar les desenes festes del Barracot que han tornat a ser tot un èxit de participació. Prop de 4.000 persones van participar divendres en el concert de Camela, l’acte principal de l’edició d’enguany, i van omplir de gom a gom les instal·lacions del Camp Nou de la Cava.

Dissabte va tindre lloc un altra edició del sopar popular amb més d’un miler de participants i ahir la festa va cloure amb la festa holi i el concert d’Elma.

Redacció: L.B.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.