La parella rapitenca formada per Àngel Fibla Zaragoza i Edgar Gasparín Pascual s’han proclamat campions del món de Morra al Murramondo celebrat aquest cap de setmana a Còrsega.

Una representació de sis parelles catalanes han participat en el Campionat del Món d’aquesta especialitat que s’ha disputat entre dissabte i diumenge a la població de Sarrola-Carcopino. Van prendre part en l’esdeveniment 50 parelles d’arreu del món, entre les quals destacava la participació del president de la Federació Catalana de Jocs Tradicionals, Victor Baroja Benlliure. Es van distribuir en cinc grups, de deu parelles per grup, on es classificaven per a vuitens de final els tres primers classificats de cada grup i el millor quart de tots els grups, per donar lloc a partir de vuitens a les eliminatòries finals.

Moment de la semifinal davant l’Aragó.

Tot i comptar amb un hàndicap inicial, ja que en funció de la nacionalitat d’on es juga es juga amb les bases que marca cada país, jugant al millor de dos cotos a 12 punts cadascun en aquest campionat(modalitat corsa). El que assolia els dos cotos, assolia la classificació de ronda.

La representació catalana va deixar el pavelló ben alt, amb 4 parelles a la ronda de vuitens de final. La final va ser aferrissada davant una parella de Niça. Un fet que demostra que està ben arrelat aquest joc tradicional a la població marinera.