La Guàrdia Civil i la Polícia Local de Vinarós investiguen els incendis que s’han produït a les casetes del port de la població costanera, en tan sols tres dies. Quatre incendis han cremat, en un fet que ha aixecat les alarmes. Els Bombers a les 17.15 hores d’ahir la tarda, van rebre l’avís d’un nou foc a la zona. Al lloc dels fets s’han desplaçat vehicles del Parc del Baix Maestrat, a Benicarló, per a sufocar les flames.

Les forces de seguretat investiguen la possibilitat que es tracti d’un o diversos piròmans que es dediquen a sembrar el caos en la zona. Fonts de la confraria de pescadors asseguren que les casetes en qüestió estan “semiabandonades des de fa mesos“, i que serveixen per a emmagatzemar les xarxes i eines de les barques de pesca.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.