Nou dia en aquests jocs mundials populars on tots els atletes han pogut competir de la millor forma arreu de totes les poblacions del territori.

Al Complex Esportiu WIN de Tortosa s’ha posat ha continuat la natació, a l’Estadi Municipal Josep Otero, el futbol, al Pavelló de Ferreries, el bàsquet i finalment al Parc Teodor, la petanca i finalment el tennis, que va començar dilluns per la tarda, també segueix en marxa. Al pavelló firal també continua la lluita lliure igual que els escacs a l’edifici del seminari. D’altra banda, el Pavelló de Remolins ha acollit les competicions de judo. A totes aquestes, s’han unit l’handbol i el minigolf.

La platja del Garbí a La Ràpita, ha acollit a primera hora del mati, el voleibol platja on s’han pogut veure molts atletes gaudir del temps, les infraestructures i animats pels turistes en tot moment. Al pavelló, han seguit les competicions de Mamanet i al mateix recinte esportiu, el mini futbol. Roquetes ha seguit amb les competicions de voleibol igual que Amposta amb l’atletisme, Deltebre amb el karate i l’Ampolla amb l’espectacular competició de Wheel gymnastics. També al Complex Futbol Salou, es pot seguir tota la competició de futbol americà.

Al final del dia, s’han lliurat més medalles en les disciplines de natació, atletisme, judo, karate i lluita lliure. Demà divendres, es reprenen totes les competicions i s’afegiran les modalitats de pole dance a Deltebre i el patinatge artístic a l’Aldea.

Atletisme:

Volei Platja:

Judo:

Mamanet:

Gimnàstica en roda:

Tennis: