Avui 5 de juliol tindrà lloc a Tortosa el concert amb motiu del centenari de Pete Seeger, el cantant nord-americà considerat impulsor de la música popular, mestre de Bob Dylan, Joan Baez o Bruce Springsteen i difusor de cançons històriques com “Què s’ha fet d’aquelles flors”, “Tots junts vencerem” i ‘Guantanamera”.

El concert, promogut pels músics Arturo Gaya, Cati Plana, Sergi Trenzano i Kike Pellicer tindrà com a convidat especial al Cor Flumine i se celebrarà a les 20h al Pati del Museu de Tortosa.

Tortosa s’uneix així al centenari del naixement de Seeger, juntament amb altres ciutats catalanes com Barcelona, Reus, Manresa, Vilanova i la Geltrú, Granollers, la Seu d’Urgell o Roquetes, on s’han celebrat o se celebraran actes en la seua memòria.

Durant el matí d’avui en diversos espais del Museu de Tortosa hant tingut lloc tallers de veu i acompanyament instrumental sobre el repertori de Pete Seeger. Totes les activitats són gratuïtes i estan organitzades per l’Ajuntament de Tortosa dins de la Mostra de Jazz i compten amb la col·laboració de l’associació Amics de Pete Seeger.