La Junta Electoral de Tarragona ha proclamat els 25 membres que integraran la Corporació del Consell Comarcal del Baix Ebre del mandat 2019-2023. El partit amb més representants és ERC-Acord Municipal (11 consellers), seguit de Junts (8), Candidatura de Progrés (3), En comú Guanyem (2) i Ciutadans-Partido de la Ciudadania (1).

Els representants d’ERC són Xavier Faura, regidor de l’Ajuntament de Tortosa; Laura Fabra, regidora de l’Ajuntament de Deltebre; Ivan Garcia, regidor de l’Ajuntament de Roquetes; Jordi Gaseni, alcalde de l’Ametlla de Mar; Cinta Llaó, alcaldessa del Perelló; Simón Falcó, regidor de l’Ajuntament de l’Aldea; Roger Aviñó, alcalde de Xerta; Josep Antoni Navarro, alcalde de Camarles; Jordi Forné, alcalde d’Alfara de Carles; Rosalia Pegueroles, alcaldessa d’Aldover; i Virgínia Borràs, regidora de l’Ajuntament de Benifallet.

Els consellers de Junts són Domingo Tomàs, regidor de l’Ajuntament de Tortosa; Carlos Serra i Andreu Curto, regidors de l’Ajuntament de Deltebre; Francesc Arasa, alcalde de l’Ampolla; Xavier Royo, alcalde de l’Aldea; Joan Pere Gómez, regidor de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar; Sandra Zaragoza, regidora de Camarles; Joan Antoni Caballé, regidor de l’Ajuntament del Perelló.

Els consellers de Candidatura de Progrés són Mercè Pedret, alcaldessa de Benifallet; Enric Roig, regidor de l’Ajuntament de Tortosa; i Maria Jesús Casals, regidora de l’Ajuntament d’Aldover.
Els consellers d’En Comú Podem són Jordi Jordan, regidor de l’Ajuntament de Tortosa; i David Poy, regidor de l’Ajuntament de Roquetes.

Finalment, l’únic conseller de Ciutadans-Partido de la Ciudadanía és Sebastián Francisco Castañeda, regidor de l’Ajuntament de l’Ampolla.

La nova Corporació comarcal del Baix Ebre estarà integrada per 18 homes i 7 dones, i hi formaran part 9 alcaldes, tres més que en l’actual ple.