La consellera d’Agricultura, Ramaderia i Pesca de la Generalitat, Teresa Jordà, va fer aquest dijous una visita a les Drassanes Nicolau per donar suport a l’empresa rapitenca en la nova etapa de represa de la seua activitat en el nou emplaçament on opera des del febrer, al moll comercial de la Ràpita.

Durant la visita, un any després de l’incendi que va cremar completament les instal·lacions d’aquesta firma històrica de la construcció naval, la consellera va fer entrega a Miquel Nicolau de la insígnia de la bandera de la Marina Catalana del comandant dels Almogàvers, Roger de Llúria. Aquesta distinció s’atorga a criteri de la consellera a aquelles persones que han destacat en el desenvolupament del sector marítim de Catalunya.

El tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Ràpita, Albert Salvadó, va acompanyar la consellera en aquesta visita institucional, a la qual també va estar present el director general de Pesca i Afers marítims, Sergi Tudela; el director dels serveis territorials de Pesca, Ferran Grau; i el responsable territorial de la Zona Portuària Sud de Ports de la Generalitat, Enric Martínez.