Tal com ha pogut saber la redacció de l’Ebredigital.cat, el bou que fou decapitat per un desconegut a l’illa dels bous de Vinallop, va morir per una baralla de zel entre un altre mascle.

El fet que ara, mateix és una època de zel, tal com ens han assegurat fonts del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca a l’Ebredigital i els animals mascles rivalitzen entre ells per ser els líders del ramat provocant grans batusses entre ells que de vegades provoquen la mort del contrincant per la força de les envestides de les astes.

Tot indica que aquests enfrontaments entre mascles, significa que els animals estan recuperats i en molt bon estat i el fet d’aquesta picabaralla demostra que estan molt bé salut.

Tot i això no treu la salvatjada d’algun particular aïllat, que va entrar a l’illa per a endur-se el cap de bou mort segurament per embalsamar i penjar-lo com a decoració.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.