Arriba la quarta edició del mónFILMAT a Amposta i un dels plats forts d’esta edició serà la preestrena nacional de ‘Ojos Negros’ durant l’acte inaugural. Una òpera prima de Marta Lallana i Ivet Castelo, guanyadora de la Biznaga de Plata a la millor pel·lícula espanyola del passat Festival de Màlaga . El film pretén plasmar les relacions humanes amb subtilesa i frescor en un poble gairebé despoblat. Tracta les relacions humanes amb subtilesa i frescor en un poble gairebé despoblat. Paula, una noia de 14 anys va a passar l’estiu a un poble de Ojos Negros, a l’Aragó, amb la seva tia i àvia, a qui gairebé no coneix. Allí es descobreixen tensions familiars arran la malaltia que pateix la seua àvia. Intentant fugir d’esta atmosfera coneix a Alicia, una noia de la seua edat amb qui fa una bona amistat. Al final de l’estiu la protagonista sabrà què significa fer-se gran. A més a més, l’acte comptarà amb l’actuació musical del reconegut compositor Raül Refree, creador de la Banda Sonora del film. El músic interpretarà Despoblados, el tema del film que apel·la als pobles que estan sent abandonats pels seus habitants per emigrar fins les grans ciutats.

L’acte se celebrarà al Centre d’Art Terres de l’Ebre – Lo Pati el dissabte a les nou i mitja del vespre i l’entrada serà gratuïta.

El festival se celebrarà del 29 de juny al 7 de juliol de 2019 i podeu consultar el programa a www.lopati.cat

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.