L’empresa ebrenca EBREDRONE ha ficat a disposició del Govern, dels Bombers i de tots els equips operatius que estan treballant amb l’extinció de l’incendi forestal que està afectant la Ribera d’Ebre i les terres de Lleida, la seva tecnologia drone per a poder detectar punts calents per la nit quan els mitjans aeris no poden volar. Aquesta aeronau pilotada remotament, és d’ús industrial i per tant compta amb una gran autonomia, té un abast d’uns 7km de distancia, i està equipada amb una càmera tèrmica de gran resolució que permet extraure diferencials de temperatura, tot això amb temps real.

EBREDRONE disposa de pilots professionals certificats i amb àmplia experiència en aplicacions industrials, agrícoles i de seguretat i, per tal d’ajudar desinteressadament en les tasques d’extinció, s’han ofert tots els mitjans de l’empresa a les autoritats pertinents, en la línia de la col·laboració ciutadana tal com s’ha demanat les passades hores.

Confiem amb els professionals que estan treballant dia i nit amb les tasques d’extinció i esperem que l’incendi estigui controlat en les properes hores i per tant, que s’acabi el malson de tota la gent de la Ribera d’Ebre i de les Terres de Lleida.