La remera ampostina de moda, Aina Cid, formant embarcació amb sa germana Victòria Cid al dos sense timor sènior del Nàutic Amposta, van liderar amb la medalla d’or que van assolir al campionat d’Espanya de rem, la important representació ebrenca amb medalla, destacant a més el lloc més alt del podi per Àlex Sigurbjörsson i Ismael Rifi, del Club de Rem Tortosa, amb el dos sense timoner.

Els clubs de la demarcació van tornar a demostrar el seu potencial en els campionats d’Espanya de rem (Absolut, Sub-23, Juvenil, Cadet i Adaptat) disputat en el llac de Banyoles, conquistant un botí de 20 medalles: 4 d’or, 11 de plata i 5 de bronze.

En la competició per equips novena posició per al Nàutic Amposta, el Club de Rem Tortosa i vint-i-setena del CR Delta de Sant Jaume d’Enveja.

Aina Cid i Victòria Cid es van penjar la medalla d’or al dos sense timoner sènior i a més el club ampostí va sumar quatre medalles de plata del dos sense timoner sènior d’Alex Pagà-Antonio Babinstev; skiff sub-23 de Victòria Cid; i en juvenils el dos sense timoner de Laura Fibla-Paula Arques; i el quatre skull d’Eros Vilar-Nicolas Andrés-Joan Bel-Aaron Cano.

Es van penjar la medalla de bronze el quatre scull sènior de Ferran Climent-Oriol Mateo-Xavier Royo-Albert Barrera i el dos sense timoner cadet d’Emma Alimbau-*Anastasia Zakarova.

El Club de Rem Tortosa a part de l’or d’Alex Sigurbjornsson i Ismael Rifi amb el dos sense timoner, van destacar les dues medalles de plata del dos sense timoner sènior de Natália Arasa-Anna Kayser i el cadet de Miquel Pellisa-Eric Pastor. El bronze el va aconseguir Dani Panisello en skiff juvenil.

El Club de Rem Delta de Sant Jaume d’Enveja es va portar el bronze amb el quatre sense timoner cadet d’Angel Avila-Sergi Olid- Aram Ibrahim-Marc Marques.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.