L’activista Rai López, que fa pocs mesos va fer el camí a la República catalana on va fer a peu el trajecte que separa Tortosa de Waterloo i Brussel·les, on es troben els exiliats Carles Puigdemont i Toní Comín entre d’altres, va fer servir les xarxes socials per convidar al president Torra a un arròs de cranc blau a un restaurant familiar que López té al Delta de l’Ebre. Tot això per la seva intervenció “brillant” en el ple del Parlament on va acomiadar-se de la dirigent i portaveu de Ciutadans, Inés Arrimadas, que marxava cap a Madrid.

President Quim Torra estàs convidat a un arrosset amb cranc blau del Delta de l’Ebre! Te l’has guanyat, has resumit el pas de la Inés Arrimadas pel Parlament amb un sol comentari! Em trec el barret“, va piular Rai López.

De fet el president Torra ha acceptat la invitació per baixar a les Terres de l’Ebre a provar una de les delícies de moda de molts de restaurants ebrencs i ha contestat a l’activista ebrenc, Rai López, que accepta la invitació.

Fins i tot, des d’Ebredigital hem sabut que ja han concretat dia i hora per celebrar el comiat d’Arrimadas, a un lloc determinat de les Terres de l’Ebre. Tot així, per discreció no s’ha volgut indicar el lloc.

Redacció: T.C./P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.