Quatre mitjans aeris i 14 dotacions terrestres de Bombers de la Generalitat treballen en un incendi a Móra d’Ebre. Els Bombers han rebut un avís a les 15.07 hores per un foc al camí de Sant Jeroni, proper al parc eòlic de la comarca de Ribera d’Ebre.

Els aeris ja hi estan fent descàrregues i des de la carena, i els vehicles terrestres ja estan muntant instal·lació d’aigua. A la zona no bufa vent fort, per la qual s’espera que es compliquin les tasques d’extinció. Les primeres informacions apunten que la superfície forestal afectada seria d’uns 300 metres quadrats.

El flanc dret de l’incendi ja no està actiu. Tot i això, i per evitar que avanci més, els Bombers de la Generalitat continuen treballant per evitar que el foc pugi a la carena i comenci a baixar, després, pel barranc del darrere.

Redacció: P.P.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.