Un veí o veïna d’Alcanar ha estat l’agraciat en el sorteig de la Bonoloto d’aquest dilluns dia 17. En total el premi ascendeix a més de 100000 €, concretament 105.519,83 €. El sorteig, que no va tindre encertants de primera categoria, si que en va tindre 2 concretament de segona categoria amb 5 encert més el complementari. Han validat els bitllets encertats a la població tinerfenya de Granadilla de Abona i Alcanar al Montsià.

La combinació guanyadora ha estat la formada pels números: 27, 37, 10, 49, 35 i 45 amb el número complementari l’1 i el reintegrament per al número 6.

Amb el pot generat, en el pròxim sorteig de Bonoloto un únic encertant de màxima categoria podria guanyar 2.900.000 euros.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.