FreginARTS és una fira d’artesania, reciclatge i també de gastronomia que abarca tota la comarca del Montsià. Amb una experiència de quatre edicions, ja s’ha convertit en una fira consolidada en que, enguany, també apropa les jornades gastronòmiques del cabrit i corder ecològic durant tot el mes de juny.

Al voltant del patchwork, la unió de diferents peces de tela sense cap mena de farciment va nàixer FreginARTS. La fira d’este art del reciclatge i treballs manuals ja ha celebrat la quarta edició el passat diumenge. La fira ja s’ha consolidat a la comarca del Montsià i es va obrint a altres arts artesanals, com la pauma que ja coneixem del Mas de Barnerans, però també a gent de lluny del territori.

Els visitants de Freginals també van poder degustar producte de proximitat, participar en tallers de costura i activitats en viu. A més, es podien veure exposicions premiades de patchwork i activitats per als més petits.

Enguany, en el marc de les jornades gastronòmiques del corder i cabrit ecològic de la Serra del Montsià, es va poder degustar el producte a restaurant de la població i ho podran fer al llarg de tot el mes de juny.

👤 Arribat al món de la comunicació de casualitat, m’he passat la major part de la meua vida laboral entre càmeres de televisió i programes d’edició de vídeo. Amb els anys he pogut aprofundir en el sector i realitzar diverses funcions molt variades que m’han suposat un repte constant.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.