Un home ha resultat ferit amb pronòstic reservat en ofegar-se a la platja de Alcossebre, segons ha informat el Cicu. A les 13.30 hores el centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu) ha rebut un avís per semiahogamiento d’un home de 75 anys.

La víctima ha estat traslladada per SVB des del centre de salut de Alcossebre fins a l’Hospital Comarcal de Vinaròs.

Precísment, un home de 82 perdia la vida en un ofegament a una piscina d’un hotel de Peníscola, durant la jornada de dissabte. Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (Cicu) el SAMU rebia l’avís a les 17,51 h i un equip d’Atenció Primària li han practicat maniobres de reanimació cardiopulmonar però no han pogut fer res per ell.

Redacció: T.C.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.