Una menor de 16 anys va resultar ferida ahir en un atropellament a Benicarló. El succés va tenir lloc a les 17.00 hores, en l’avinguda Méndez Núñez amb el carrer Joan XXIII, prop del col·legi de La nostra Senyora de la Consolació. Els testimonis van indicar que la jove estava travessant el carrer pel pas de zebra quan va ser envestida per un Citroën C3 conduït per una dona. Com a conseqüència del fort impacte, l’adolescent va volar per l’aire diversos metres fins que va caure en la calçada.

Diversos vianants van acudir en el seu auxili i van donar avís al 112. Es van personar en el lloc la Policia Local, juntament amb un metge i una infermera del centre de salut, que van assistir a la ferida en primera instància i la intervenció de la qual va ser clau fins que va arribar el SAMU que la va traslladar a l’Hospital de Vinaròs. La menor presentava un cop al cap i hemorràgia nasal.

About the Author:

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.