Tal com va fer públic el Govern d’Aragó aquest dilluns, les obres d’ampliació del centre de salut de Vall-de-roures han sigut adjudicades provisionalment a l’empresa Aragonesa Obres Civils per 265.725 euros, amb l’IVA inclòs. Els treballs, que s’iniciaran previsiblement durant el mes de juliol, tindran un termini d’execució d’aproximadament de cinc mesos.

Aquest emplaçament sanitari, que té 4.948 targetes assignades, compte en l’actualitat amb tres consultes per a l’atenció en activitat ordinària, a més d’una consulta d’urgències, un espai insuficient per a l’actual població i els serveis que es presten.

D’esta manera, el centre incorporarà després de l’ampliació tres noves consultes, que s’habilitaran gràcies a la incorporació d’una parcel·la de 150 metres quadrats annexa al centre de salut i que va ser cedida pel consistori de la localitat per a usos sanitaris.

Els 4.948 usuaris del centre de salut gaudiran d’aquesta distribució del personal que no entorpirà en cap cas la consulta destinada a urgències sanitàries.

Informació publicada per Ràdio Matarranya

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.