Jeremy Alcoba va aconseguir la seva primera victòria de la temporada a la segona mànega del Mundial Júnior de Moto3 a Montmeló i és el nou líder del campionat. També hi havia creuat la meta en primera posició en la cursa matinal, però una penalització de 1.6 segons imposada en l’últim moment li va fer baixar fins a la tercera plaça.

Més informació clicant en l’enllaç del Setmanari l’Ebre:

https://www.setmanarilebre.cat/noticia/104016/jeremy-alcoba-es-colloca-com-nou-lider-del-mundial-junior-de-moto3

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.