A l’Hospital de Tortosa Verge de la Cinta s’han presentat les produccions exclusives i limitades d’Oli d’Oliva Verge Extra. Les han elaborat les empreses Agrícola del Camp de Santa Bàrbara i el Grup Llambrich. Els beneficis contribuiran a l’accèssit d’una beca d’investigació relacionada amb la salut que promou la Fundació Doctor Ferran. Les empreses han preparat una partida de 2000 ampolles amb  disseny i etiquetatge exclusiu. Seran comercialitzades en diversos establiments i espais gurmet.

El president de la Fundació Doctor Ferran, el Dr. Ramón Bosch, valora molt positivament estes iniciatives que donen suport a la investigació i avanç científic. També ha destacat la importància dels productes de qualitat com l’oli d’oliva, que estan associats a una dieta equilibrada i un estil de vida saludable.

Per la seua banda, el gerent del Grup Llambrich, Carlos Solà,  un dels impulsors de la iniciativa, explicava que el disseny exclusiu de l’ampolla del seu grup ha anat a càrrec de la dissenyadora planera Aida Martí. El gerent de l’Agrícola del Camp, José Cardona, remarcava la importància d’estes donacions per tal de contribuir als avenços en matèria de salut i, de passada, a la promoció dels productes de qualitat i proximitat.

Al passat acte de lliurament de Beques Doctor Ferran, el passat 16 de maig,  es va donar a conéixer al públic assistent la iniciativa. A més, les dos empreses ja van col·laborar aportant 1.500 euros per a un accèssit de les beques. Els diners es destinaran al projecte “Valor predictiu de la valoració infermera per a la detecció i abordatge del pacient amb fragilitat a les unitats d’hospitalització d’adults de l’Hospital Verge de la Cinta”. L’envelliment mundial és una realitat. Diversos estudis referencien que, actualment, l’índex de persones més grans de 65 anys se situa sobre el 17% i sobre 2050 serà entorn del 30%.

Donacions per a la investigació

La Fundació Doctor Ferran és una entitat creada per la promoció i el suport a l’activitat de recerca, docència i formació que té com a objectiu final millorar el coneixement en les ciències biomèdiques i, per tant, beneficiar la salut de les persones. S’acull a la llei de règim fiscal 49/2002 que contempla incentius per al mecenatge i donacions.

Perquè la Fundació pugue aconseguir els seus fins fundacionals, necessita la vostra col·laboració i el vostre suport  econòmic. Les aportacions econòmiques que vulgueu fer, per petites que siguen, són d’extrema importància i ajudaran als projectes de la Fundació.

És per això que la Cooperativa del Camp de Santa Bàrbara i el Grup Llambrich han volgut col·laborar amb ampolles especials d’oli. Altres entitats que han fet possible les beques d’enguany són Química Clínica Aplicada, l’Hospital de la Santa Creu de Jesús, la Clínica Terres de l’Ebre.

 

👤 Redactor a ebredigital.cat, L’Ebre Notícies (l’informatiu de Canal Terres de l’Ebre) i Al Dia Terres de l’Ebre des de Ràdio Joventut.
⛓ Em pots seguir a Instagram, Twitter, Facebook i Linkedin com a @MontecinoValls.
📍 Tortosa, Terres de l’Ebre.