Segons informa el Diari del Maestrat, aquest matí al voltant de les 11 hores, s’ha produït un accident a Benicarló a la N–340, al punt quilomètric 1042,200, enfront la gasolinera REPSOL i de la Cooperativa Agrícola Benihort.

Ha sigut una col·lisió entre dos vehicles. Pel que sembla, un d’ells hauria envaït el carril contrari i ha colidit amb el vehícle que venia de front.

FOTO: Diputació de Castelló

Fins als llocs dels fets han acudit el CPBC de Benicarló, que ha tingut que excarerar un dels ocupants dels turismes, atès que ha quedat atrapat.

Seguidament, han acudit una SAMU i una SPV, que han traslladat a tots dos conductors a l’Hospital Comarcal de Vinaròs. A més també s’han desplaçat al lloc de l’accident dotacions de bombers, Guàrdia Civil de Trànsit, Policia Local.

 

FOTO: Diputació de Castelló

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.