Una superfície d’unes 100 hectàrees aproximades cremades i encara sense control en un foc violent que es veu agreujat pel vent de Garbí que bufa a la zona. De moment s’estàn prioritzant les tasques en el flanc esquerre per evitar que s’obri. Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, s’ha recomanat el desallotjament d’unes 12 persones d’algunes masies aïllades i cases rústiques de la zona. No consten ferits.

Ara mateix continuen treballant sobre el terreny més de 50 dotacions en l’incendi de la Collada al Perelló, a la zona del parc eòlic. El foc continúa sense control i s’està expandit direcció Rasquera. A hores d’ara són 38 dotacions terrestres i 12 aèries, entre les quals s’han afegit tres hidroavions de la subdelegació del Govern a Tarragona, les que lluiten per controlar un foc.

De moment s’ha tingut de tallar la TV-3022 entre la població del Baix Ebre i Rasquera, a la comarca de la Ribera d’Ebre. El foc s’ha declarat a les 11.42 del matí i sembla ser que les primeres informacions apunten que es tracta d’un foc gran i amb molt potencial. Per ara tampoc s’ha hagut de desallotjar cap nucli de població tot i que s’està alerta (com es pot veure a la imatge adjunta).

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.