Veïns de les urbanitzacions del Meligó, de Cap-roig i el Baconé i en general del sector nord de l’Ampolla, s’han posat a recollir signatures -ja en tenen prop d’un centenar- per a reclamar a l’Estat una rotonda a l’N-340, al punt quilomètric 1.100, on la nacional creua el Lligallo del Meligó -que fa d’accés al camp de futbol municipal- sense que hi haja cap senyalització al respecte, tot i ser la via principal d’accés a la instal·lació per a tots els equips que visiten l’estadi. A més a més, els veïns mobilitzats constaten que, en aquell punt hi ha una elevada sinistralitat; que els veïns dels dos costats de l’N-340, i també els de Cap-roig i el Baconé que utilitzen aquell enllaç per una qüestió de proximitat, “tenen dificultats per a accedir de manera ràpida i segura a la nacional”.

Més informació la podeu trobar clicant el següent enllaç del Setmanari l’Ebre:

https://www.setmanarilebre.cat/noticia/103932/veins-de-lampolla-recullen-signatures-per-a-reclamar-una-rotonda-a-lacces-al-camp-de-futbo

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.