El setmanari l’EBRE ha rebut el premi a la Millor Portada 2018 de diaris, bisetmanaris i setmanaris en el transcurs de la 37a Assemblea i 12a Convenció de la Premsa Comarcal i Local, una trobada organitzada anualment per l’ACPC (Associació Catalana de la Premsa Comarcal) i que en aquesta ocasió ha tingut lloc a La Junquera (Alt Empordà) amb la presència de més de 120 professionals de la comunicació vinguts de tota Catalunya.

En concret es tractava de la portada del dia 28/09/2018 titulada “L’1-O en la Memòria” on apareixia una gran fotografia de Núria Caro que tenia com a protagonista el mural commemoratiu de l’1 d’octubre, il·lustrat per Ignasi Blanch a la façana del pavelló poliesportiu de Roquetes. El premi l’ha recollit Ximo Rambla, editor-gerent del setmanari en representació de tot l’equip de la publicació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.