El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha produït un sinistre mortal de trànsit al punt quilomètric 5 de la T-344 a Masdenverge (Montsià). Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 10.47 h.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme ha atropellat un vianant. A conseqüència de l’impacte, l’home ha resultat ferit crític i ha mort durant el trasllat a l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta.

Amb aquesta víctima, són 71 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles del cos dels Mossos d’Esquadra i dues ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.