Els Bombers de la Generalitat de Catalunya estan treballant amb 13 dotacions terrestres i 3 mitjans aeris en un incendi forestal entre els municipis de Tivissa i Rasquera a la zona dels burgans partida de la Feixa. S’ha donat l’avís de l’incendi quan passaven minuts de les dues de la tarda.

Segons informen els Bombers, el flanc dret és inestable i s’està reforçant amb descàrregues des dels mitjans aeris i, així, evitar que avancin les flames cap al barranc. D’altra banda, el flanc esquerre està estabilitzat. També estan treballant en l’incendi les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF).

Quan faltaven pocs minuts per a tres quarts de quatre de la tarda, els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l’incendi de vegetació forestal entre els dos municipis de la Ribera d’Ebre.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.