Des de la regidoria d’esports es posen en marxa a partir d’avui 3 de juny els cursos a la piscina de Campredó. La piscina de Campredó a l’aire lliure ja oberta al públic destina unes hores al dia a la realització cursos i activitats de natació.

En forma a l’aigua, aquagym, iniciació a la natació aquestes activitats es realitzen durant la setmana. Enguany com a novetat s’ha preparat nous cursos, familiaritzar-se amb el medi aquàtic curs adreçat per a nadons (1-2anys) amb les seves famílies, i curs per perfeccionar la tècnica d’estils.

Aquests cursos es realitzaran els mesos de juliol i agost. Tota la informació necessària ho poden consultar a www.campredo.cat o bé a les oficines municipals de Campredó.

Activitats piscina Campredó

Juliol i agost

10 a 11h. Adults (+16 anys) – Aprendre la tècnica d’estils.

– Perfeccionar la tècnica d’estils.

– Consolidar i perfeccionar les habilitats aquàtiques.

11 a 12h.

Nadons (de 1 a 2 anys): – Descobrir el medi aquàtic.

– Familiaritzar-se amb el medi aquàtic.

El preu serà de 30€/curset juliol i agost.

Juny, juliol i agost

Aprendre a nedar: 45€/mes (1 hora/dia x 5 dies/setmana).

En forma a l’aigua: 25€/mes (1 hora/dia x 3 dies/setmana).

Aquagym: 20€/mes (1 hora/dia x 2 dies/setmana).

Pack complert: 35€/mes (Aquagym + En forma a l’aigua).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.