El Telecentre Comarcal de la Ribera d’Ebre organitza aquest divendres 31 de maig, una jornada de portes obertes per donar a conèixer als riberencs l’ús pràctic de la xarxa professional de contactes Linkedin. Moltes vegades hem sentit parlar de Linkedin i encara ens preguntem realment què és i per a què serveix. Les respostes sempre solen ser, es tracta d’una xarxa social professional, serveix per buscar feina, és una mena de currículum en línia sempre actiu o un canal de comunicació, etc. Totes aquestes respostes son incompletes i donen una visió esbiaixada sobre el que és realment Linkedin i com funciona.

La millor manera d’explicar Linkedin és partir de la definició de les quatre «potes» principals que son: l’ús com a plataforma de gestió de contactes, màrqueting i comunicació professional, portal de d’anàlisis del món del treball i com a plataforma publicitària professional.

Aquesta acció segueix el pla de digitalització de professionals, empreses i ciutadania

L’activitat se celebra en el marc de la Mobile Day, que cada darrer divendres de mes dóna continuïtat a les activitats al voltant de la tecnologia de forma mensual, després que la comarca fos el primer territori rural a formar part de la Mobile Week Catalunya el passat mes de febrer. El Mobile Day Maig es realitzarà a la seu del Telecentre Comarcal (C. Sant Valentí, 31 de Móra d’Ebre) i es dedicarà tot el matí, de 11 a 14 h, a ajudar a tots aquells professionals i/o treballadors públics i privats que vulguin introduir-se, actualitzar-se i/o millorar l’ús de la informació que tenen en el seu perfil.