Important incendi que crema sense control al Pradell de la Teixeta i que ha activat a dinou dotacions terrestres i set mitjans aèris dels Bombers de la Generalitat estan treballant des de les 16.30 hores a la comarca del Priorat.

El foc es troba en una zona de vegetació prop de les vies del tren del municipi del Priorat i de la TV-3223. Tot i que el foc no està a tocar de les vies, els Bombers han demanat a Renfe el tall de la circulació de trens de la línia R15, que circula de Riba-roja d’Ebre a Barcelona i que passa per Móra d’Ebre i Móra la Nova.

S’han activat mitjans terrestres procedents dels parcs de Falset, Reus, Tarragona, l’Hospitalet de l’Infant, Ascó, Móra d’Ebre, Gandesa, Tivissa i Tortosa y de la Regió d’Emergències. El vent és el principal factor que dificulta l’incendi a hores d’ara.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.