ERC ha aconseguit capgirar el mapa polític de Godall i ha aconseguit una històrica victòria, amb majoria absoluta inclosa, obtenint 4 regidors i un centenar més de vots que el PSC. La candidatura d’Acord per Godall d’Alexis Albiol ha obtingut 255 vots (56,17%) enfront els 155 (34,14%) del PSC de Teresa Esmel. El PP, que ha governat esta darrera legislatura amb els socialistes, no ha obtingut representació a l’Ajuntament.

A Alcanar, Joan Roig ha aconseguit revalidar i ampliar fins a 8 regidors la majoria absoluta a l’Ajuntament. Roig ha obtingut el 54,61% del vots (2.451), quasi 2.000 més que la CUP que, per sorpresa, s’ha situat com a segona força política a Alcanar amb dos regidors i 548 vots, deixant a Junts per Alcanar (484 vots) com a tercera força i amb només un regidor al ple d’Alcanar. També han obtingut 1 regidor la formació independent Desperta’t (359 vots) i el PSC (355).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.