La candidatura de La Ràpita per la República-Primàries Catalunya intensifica la seua campanya en al recta final de la cursa cap a les eleccions municipals del 26 de maig. En aquest, aquest divendres convoquen l’acte final de campanya a l’Església Nova a les 20h amb tots els membres de la candidatura. Però en els últims dies han fet diversos actes entre els quals destacten el míting central de campanya que va comptar amb l’assistència de la consellera a l’exili Clara Ponsatí i el seu advocat Aamer Anwar que van intervenir per via telemàtica, així com del secretari general de Solidaritat Uriel Beltran i la diputada de Demòcrates Assumpció Laïlla.

Al llarg de la setmana també han fet altres actes. Com ara paradetes informatives al mercadillo, on, a més de compartir les propostes del programa electoral amb la ciutadania, van recollir fons per a la Caixa de la Solidaritat; i dijous, amb un acte electoral amb la nombrosa comunitat nouvinguda.

El cap de llista de La Ràpita per la República, Àlex Cervera, destaca la feina feta l’últim mandat des del govern municipal de la Ràpita com a regidor d’Ensenyament per Solidaritat Catalana. “Ens avala la legislatura que ara acaba, amb més del 60% de propostes del programa electoral del 2015 acomplertes. Per això el nostre primer lema és fets i no paraules! I Amb la meua experiència i la joventut d’una candidatura renovada ens presentem a estes eleccions municipals per a treballar pel nostre poble i la seua gent i per a implementar la República des de baix, des de les institucions, des del poble. Volem implementar el mandat de l’1 d’octubre, perquè a més de voler la independència, la volem fer!”, ha reblat Àlex Cervera.

La candidatura vinculada al procés de Primàries impulsat per l’ANC, Solidaritat i Demòcrates aposta a la Ràpita per la construcció d’un nou institut, la rehabilitació de l’edifici vell de l’escola Carles III, una nova cobertura per la piscina municipal o la implantació de sales de cinema als baixos del Garbeach, entre altres propostes.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.