La tercera edició del Nomad Festival va cloure amb un balanç positiu d’afluència, tot i el vent que va bufar el primer dia. Una cita que donava el tret de sortida a les activitats d’oci i culturals a l’aire lliure del municipi. Va aplegar més d’una desena de foodtrucks, i, com a novetat, va ampliar la zona de jocs per als més petits i concerts musicals.

A més, enguany es va ampliar el nombre d’activitats a la zona infantil i més concerts musicals i sessions de dj’s que van amenitzar les tardes i nits del festival.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.