Arriba la 4a Ruta de Tapes de Primavera amb els restaurants de l’Aldea: Bar Coco Cafeteria , Esmel i Rodríguez (Marín), La Llar Hèctor Roda, Mas Masdeu, Pizzeria Les Xiques, Restaurant Pòdium i Restaurant La Vaqueria, que ens oferiran tres tapes per establiment, dos per als adults i una tapa per als més menuts de casa (Menudes Tapes). Recordem que tant adults com petits heu de tenir la butlleta emplenada amb els 7 restauradors que participen per tal d’entrar al sorteig del xec regal per valor de 100 € (bescanviable en qualsevol establiment que participa a la ruta) els adults, i per al xec regal de 30 euros (bescanviable a Sabates i Joguines Mercè), els petits.

Cada establiment especificarà en el seu apartat el seu propi horari de ruta de tapes. Les butlletes segellades s’hauran de dipositar a l’Ajuntament de l’Aldea abans del dia 7 de juny de 2019. El sorteig es realitzarà el dia 12 de juny de 2019 a les dependències de l’Ajuntament actuant com a fedatari públic el secretari de l’Ajuntament de l’Aldea.

Els Instagramers disposen del seu espai dins la ruta com ja és habitual, de forma que tot aquell que es faci una foto simpàtica gaudint de la ruta de tapes a qualsevol dels bars/restaurants mencionant l’instagram de l’ajuntament de l’Aldea @laldea.cat, i acompanyant la imatge amb les etiquetes #tastalaldea i #laldeahortadeldelta, tindrà accés a un lot de productes de proximitat si resulta elegit com la millor fotografia de la ruta de les tapes.

Les Menudes Tapes, pensant amb el benestar dels més menuts de casa i dins de la 4a Ruta de Tapes de Primavera, és una ruta de tapes adaptada als nostres xiquets i xiquetes. Tindran una tapa infantil per restaurador al preu de 2,5 € amb beguda inclosa. Els menuts més valents que completin les Menudes Tapes entraran al sorteig d’un regal valorat amb 30 € a bescanviar a la botiga de Sabates i Joguines Mercè.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.